Stafi

  Themelues dhe drejtues:
       HAXHI MUHAXHERI           
 Redaksia:                     
 Së shpejti!
 Bashkëpunëtor:
ALBERT ZHOLI (Tiranë), ARIF MOLLIQI, (Gjermani), GËZIM LLOJDIA (Vlorë), BEDRI TAHIRI (Vushtrri), BISER MEHMETI, BESIM XHELILI (Austri), BEXHET ASANI (Amerikë), DAN KOSUMI (Austri), FADIL CURRI (Kosovë), FAHRI XHARRA (Gjakovë), FAKETE REXHA (Francë), FRAN UKCAMA (Fier), FRAN TANUSHI (Gjrmani), FESTIM GJESTILA (Shqipëri), GRIGOR JOVANI (Greqi), GJON NEÇAJ, (Tropojë), KUJTIM STOJKU (Tiranë), HALIL XANI (Skënderaj), HYQMET HASKO (Shqipëri), HALIT METHASANI (Shqipëri), ILIRJAN GJIKA (Fier), ISMET KRASNIQI (Klinë), MYRTEZA MARA (Vlorë), MAJLINDA RAMA (Shqipëri), MIFTAR DRAGIDELLA (Gjermani), MUSA JUPOLLI (Francë), MYZALJEN HOXHA (Fier), NAMIK SELMANI (Berat), PREND BUZHALA (Kosovë) PRELË MILANI, (Shkodër), RAMADAN MEHMETI (Prishtinë), RAMIZ SELIMI (Austri), RAIMONDA MOISIU (Amerikë), NEXHMEDIN SYLA (Amerikë), RRAHIM SADIKU (Ferizaj), RROK BERISHA, (Prishtinë), RREZART PALLUQI (Holandë), SHEFQET DIBRANI (Zvicër), LUMO KOLLESHI, Shqipëri, LUMTURI PLAKU (Itali), LEK GJOKA (Amerikë), XHEVAIR CIRONGU, (Shqipëri), ZEJNEPE ALILI - REXHEPI (Tetovë) etj.             
 Për kontakt dhe bashkëpunim.
          E-Mail: albplanet@hotmail.com
         Kërkojmë bashkëpunëtor nga të gjitha trojet shqiptare
         dhe nga Diaspora.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen