Samstag, 2. Januar 2016

Sefer e Halil Kleçka, atë e bir në shërbim të atdheut.

Transmetimi i dokumentarit fillon vetvetiu pas disa sekondash!

Shënim:
Dokumentari është ruajtur në arkivin e Radio Zëri i Arberit në përkujdesjen e kryeredaktorit Imri Trena. Ne po e sjellim special për vizitoret e portalit tonë dhe tuaj ORA SHQIPTARE. Autor i emisionit është gazetari Ali Berisha.