Stafi

  Themelues dhe kryeredaktor:

       HAXHI MUHAXHERI 
          
 Bashkëpunëtorët:                     
      
ALKETA MAKSUTI BEQARI (Tiranë), ALBERT ZHOLI (Tiranë), ARIF MOLLIQI, (Gjermani), GËZIM LLOJDIA (Vlorë), BEDRI TAHIRI (Vushtrri), BISER MEHMETI (Kosovë), BESIM XHELILI (Austri), BEXHET ASANI (Amerikë), FADIL CURRI (Kosovë), FAKETE REXHA (Francë), FRAN UKCAMA (Fier), FRAN TANUSHI (Gjrmani), GRIGOR JOVANI (Greqi), GJON NEÇAJ, (Tropojë), KUJTIM STOJKU (Tiranë), HYQMET HASKO (Shqipëri), ILIRJAN GJIKA (Fier), ISMET KRASNIQI (Klinë), MYRTEZA MARA (Vlorë), MIFTAR DRAGIDELLA (Gjermani), FAKETE REXHA (Francë), MYZALJEN HOXHA (Fier), PREND BUZHALA (Kosovë), RAMADAN MEHMETI (Prishtinë), RIZAH SHEQIRI (Suedi), RAIMONDA MOISIU (Amerikë), RRAHIM SADIKU (Ferizaj), (Prishtinë), RREZART PALLUQI (Holandë), SHEFQET DIBRANI (Zvicër), XHEVAIR CIRONGU, (Shqipëri), ZEJNEPE ALILI - REXHEPI (Tetovë), SABIT ABDYLI (Zejlandë e Re), IMRI TRENA (Norvegji), ADEM ZAPLLUZHA (Prishtinë) etj.

 Për kontakt dhe bashkëpunim:
         
E-Mail: albplanet@hotmail.com
         Kërkojmë bashkëpunëtor nga të gjitha trojet shqiptare 
         dhe nga mërgata.

             


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen