Kulturë

Informacion  -  Ngjarje kulturore  -  Reportazhe  -  Prezantime
  Kështu flisnin burrat e shqiptarisë
 Ti Shqipëri më jep nder, më jep emrin shqiptar!
  Ramadan Mehmeti: Letër mikut në amshim
  Shaban Cakolli: Për ditlindjën e miku  
  Ali D. Jasiqi: DASHURINË E NDIEN NË SHPIRT
  Sh. Cakolli: LSHAKSH në Gjermani mbajti takimin “Azem Shkreli”
  Dokumentari "Molla e Kuqe"
  Fiqri Sejdiaj: At Gjergj Fishta pa veladon
  Tradita e dasmës tiranase...

  Ju prezantojmë rapsodin dhe poetin Agim Gashi
  Rapsodi që jeton në kujtesën e popullit
  Rapsodi i paharrueshëm Dervish Shaqa
  Fatime Sokoli, zëri që nuk harrohet
  Rapsodi popullor, Rizah Bllaca
  Driloni, aty ku natyra nuk ka kursyer bukurine
 

  Demir Krasniqi: Lashtësia dhe prejardhja e tupanit
  Reportazh - Nëpër Kosovën heroike
  Shpella e Gaimes, kjo bukuri e rrallë.
  Reportazh: Bjeshkë e Nemuna
  Namik Selmani: Portreti i nje gruaje

  Rapsodi ynë Agim Gashi
  Bajrush Doda - Rapsodi që nuk do të harrohet
  Mirënjohje nga Bukureshti për Haxhi Muhaxherin
 Gëzim Llojdia - IKU DRITA NE UDHEN E ZOTIT
 Loja e kapuçave
 Binak Alia dhe elita e tij historike
 Plavë e Guci, kurorë bukurie.
 Nokshiqi
 Për një kryeqytet, një qeveri e një Shqipëri
 Gjithë jetën shqiptar !
 Dërvish Shaqa, zemrën në Kosovë e vet në Shqipëri.  
 Sefer e Halil Kleçka, atë e bir në shërbim të atdheut
 Shaip Beqiri - Dhembja e jetës e kthyer në poezi

ANKETA JONË:
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati? (1)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati? (2)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(3)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(4)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(5)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(6)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati ?(7)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(8)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(9)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(10)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(11)
  A e shpëton arti shpirtin nga mëkati?(12)
  A e shpetpn arti shpirtin nga mëkati?(13)
 G a l e r i a

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen