Sonntag, 13. März 2016

Azem Vllasi dhe opinionet e tij djallezore!


  • DEKLARATA SKANDALOZE E AZEM VLLASIT: "Sikur t’mos ishin ndemonstrat e 1981 Kosova do te ndahej si Sllovenia, pa gjakderdhje, bile, bile ndoshta sot do te ishim bashk me Shipninë!"(Azem  Vllasi, preshevajone.com)


Nga Haxhi Muhaxheri

Mozamakeq! I ka ardhur dita edhe Azem Vllasit qe te na qelbe duke pjerdhur per goje. Po nuk ka faj ky se, ne krye te Qeverise e ka bashkepartiakun e tij, kurse ne krye te shtetit argatin e zajednices... Ku i dihet, mbase eshte edhe keshilltar i tyre (privat) politik.

Ky njeri, pa fijen e turpit, me kete deklarate provon ta bej vrasjen publike te bijve me te mire te shqiptarise qe ne vitin 1981 e ngriten zerin fuqishem kunder hegjemonise sebojugosllave, duke sakrifikuan vetveten per te mbrojtur te drejtat e bashkombesve te tyre dhe duke pasqyruar perballe botes te verteten per shqiptaret e Kosoves dhe per dhunen sistematike qe u behej atyre.

Turp per ata qe i japin hapsire ketij njeriu per ti paraqitur gjykimet e tij te semuara. Ne kete menyre dhe me keso dekarata A. Vllasi ben perpjekje te na bind se organizatoret dhe pjesemarresit e demostratave te vitit 1981 me veprimet e tyre kan kontribuar qe te mos krijohej mundesia e shkeputjes se Kosoves nga Jugosllavia e athershme! Nje keso opinioni djallezor mund ta jep vetem mendja e atij qe edhe sot vazhdon te mos mendoj e veproj per te miren dhe interesat e bashkekombasve te tij dhe te shtetit. Prandaj, heronjte e '81-shit dhe jo vetem ata, duhet ta ngrisin zerin per te mos lejuar qe soji i Azem Vllasit te tallet me ta dhe me te gjithe ne.

Azem Vllasi, nese nuk deshiron ta thote te verteten, se paku ta mbyll halene dhe te mos provoj per ti shtremberuar faktet historike qe kontribuan ne ndyrshimin e rrjedhave te pergjithshme ne te mire te shqiptareve te Kosoves. Thjesht, koha e tij ka perenduar. Per ate kohe mund te kene nostalgji vetem mendjevyshkurit!

13. 03. 2016