Opinione

O p i n i o n e

 Gani Mehmetaj: Kali i Trojës në mesin e shqiptarëve
 Rushit Ramabaja: Apokrifxhinjtë larashë dhe islamistët politikë
 Engjëll I. Berisha: Jemi të okupur 
 Në Paris, shqiptarët treguan civilizim. 
 Jemi vëllezër, kemi tri fe por vetëm një atdhe! 
 Brahim Avdyli: Huliganizmi nuk është kurrëfarë zgjidhje demokratike! 
 Politikë idiote me gjakun e heronjve 
 Bacë, për kë lutove? 
 S'din ka pshurrë pula, e me diplomë fakulteti! 
 Daniel Serwer: Evropa ka qasje raciste ndaj shqiptarëve 
 Haxhi Muhaxheri - Po ku jeni trima ?!!! 
 Isa Boletini ishte dhe mbetet simboli i amzës shqiptare në kohë! 
 Opinion nga Jon Leka - Kur Zoti zbret në Llapushnik 
 Sfidat e gazetarisë bashkëkohore! 
 Rexhep Shahu - Genjeshtra e madhe serbe për varret e ushtarëve
 Rexhep Shahu - Pushtimi i ri serb me të vdekur dhe varreza!
 Bedri Tahiri - Zbehja
 Haxhi Muhaxheri - Azem Vllasi dhe opinionet e tij djallezore!

-

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen